Moistmedia Art, czyli sztuka „wilgotnych mediów”. „Kiedy jaguar zamieszka z barankiem” - Roy Ascott (Kwartalnik Filmowy)
Naturalne połączenie systemów, „suchego” cyfrowego świata komputerów i „wilgotnego” biologicznego świata żywych stworzeń stworzy w przyszłości nowe „wilgotne medium”, które będzie niezbędne w procesie komunikacji z otaczającą rzeczywistością.