A büntetőeljárási távoltartás szabályozásának jogalkalmazásbeli problémái - Tamás Matusik (Belügyi Szemle)
Az ajánlások mellett a szerző áttekintést nyújt a magyar büntetőeljárás hiányosságairól és következetlenségeiről a távoltartási végzések tekintetében.