Fotoalbumet - Jorun Larsen (Kunst og Kultur)
På kva måtar framstår familiealbumet som ein identitetskonstruksjon, og kven har eigentleg makta over konstruksjonen? I denne artikkelen vert desse spørsmåla stilt. Mellom anna ved å referere til antikkens omgrep techne tou biou, livskunst, argumenterer eg for at familiealbumet er eit sosialt medium, som i stor grad reflekterer dei subjektive og ideelle minna albumets skapar helst ønskjer å formidla. Nyttar ein albumet til å konstruere identitetar, kan det få konsekvensar for dei som er inkludert i forteljinga.