Marie Bláhová, Dvě studie k pozdně středověké historiografii, Praha 2024 - Jan Strupek (Acta Universitatis Carolinae: Historia Universitatis Carolinae Pragensis)
Book review on Marie Bláhová, Dvě studie k pozdně středověké historiografii, Univerzita Karlova, Nakladatelství Karolinum, Praha 2024, 204 s., ISBN 978-80-246-5900-8; 978-80-246-5908-4 (pdf)