Algunos aspectos de la narrativa hispanoamericana (II) - Sergio Infante (Moderna Språk)
I denna uppföljande artikel om den spanskamerikanska romankonsten utvecklar Sergio Infante tre huvudteman: Paradiset, Makten och Labyrinten.