K-Ortalama Kümelerinin Sınıf Bilgisi Olarak Karar Ağacı Oluşturmada Kullanılması ve Glokom Çoklu Sınıflandırılmasında Başarıma Etkisi - Sait Can YÜCEBAŞ; Ahmet Cumhur KINACI (Düzce Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi)
Bu çalışma çoklu sınıflandırmada performans artırımı için K-Ortalama ve Karar Ağacı yöntemlerinden oluşan bir model sunmaktadır. Model glukom veri kümesi üzerinde test edilmiş  kesinlik ölçütü 0,808, ROC alanı 0,839 bulunmuştur