МЕТОДИКА АВТОМАТИЗОВАНОГО ВИЗНАЧЕННЯ ПАРАМЕТРІВ СИГНАЛУ ТА РОЗПІЗНАННЯ ВИДУ МОДУЛЯЦІЇ ЗАСОБАМИ РАДІОМОНІТОРИНГУ В УМОВАХ АПРІОРНОЇ ПАРАМЕТРИЧНОЇ НЕВИЗНАЧЕНОСТІ - Olexander A. Nahorniuk; Oleksii O. Pysarchuk; Volodymir V. Pavliuk (Sučasnì Informacìjnì Tehnologìï u Sferì Bezpeki ta Oboroni)
В статі запропоновано методику автоматизованого розпізнавання виду модуляції та визначення параметрів сигналу засобами радіомоніторингу, яка встановлює зміст та порядок застосування підходів до отримання аналітичного представлення сигналу, оцінювання якості сигналу, реалізації операцій його оброблення, визначення та корекції сигнальних параметрів, розпізнавання виду модуляції і типу фазового сузір’я, при умові відсутності апріорної інформації про параметри сигналу, який аналізується.