Which English Should We Teach for Scientific and Technical Communication? - John Kirkman (Moderna Språk)
John Kirkman var tidigare Director för enheten för kommunikationsstudier vid University of Wales Institute of Science and Technology i Cardiff. Numera driver han ett konsultföretag inom området vetenskaplig och teknisk kommunikation. I den här artikeln diskuterar han vikten av stilistisk och kommunikativ medvetenhet i samband med undervisning i fackspråklig engleska.