Pénzügyőrök az Europolban A Nemzeti Adó- és Vámhivatal, valamint jogelődje a Vám- és Pénzügyőrség részvétele az Európai Rendőrségi Hivatal munkájában - Kristóf Péter Bakai; Zsolt Csatlós (Belügyi Szemle)
Cél: Az Europol és a Nemzeti Adó-és Vámhivatal közötti együttműködés bemutató jellegű áttekintése.