Girr û Gallî Mindalanî Kurd – Dîrokçeya Çapemenî û Medyaya Zarokan a Kurdî Kenan Subaşı, Nûbihar, 2018, 184 rûpel, ISBN: 978-605-9413-35-0 - Neslihan Güneş Erol (Artuklu Kurdology)
Ev xebat li ser pirtûka Girr û Gallî Mindalanî Kurd- Dîrokçeya Çapemenî û Medyaya Zarokan a Kurdî hatîye kirin. Armanca vê xebatê ev e ku danasîn û nirxandina pirtûkê bike. Di xebatê da pêşî li ser kovargerîya zarokan hatîye sekinandin piştre danasîn û nirxandina pirtûkê hatîye kirin.