A résztvevők valósága: 2006. szeptember 18., október 23. II. rész - Mihály Fogarasi; István Kovács; Péter Szedlák (Belügyi Szemle)
A szerzők áttekintést nyújtanak két kutatásról, amelyek a rendőri erők önreprezentációjára összpontosítanak a Magyar Televíziónál történt 2006. szeptember 18-i zavargások során.