IN MEMORIAM : Prof. dr. sc. Drago Pavić (1933. – 2023.) - Ranka Petrinović (Poredbeno Pomorsko Pravo)
Iz teksta: "Jedan od velikana hrvatskog pomorskog prava i vodeći stručnjak iz područja pomorskog osiguranja, prof. dr. sc. Drago Pavić, preminuo je 4. lipnja 2023. godine u devedesetoj godini života."