Zarządzanie przedsiębiorstwem w warunkach konkurencji - Adam Birski (Wieś i Rolnictwo)
Sprawozdanie z IX Międzynarodowej Konferencji Naukowej "Zarządzanie przedsiębiorstwem w warunkach konkurencji", która odbyła się 14–16 maja 2008 roku w Maradkach koło Mrągowa.