Криміналістична характеристика кримінальних правопорушень: поняття, ознаки та суміжні правові конструкції - O. V. Yermak (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право)
Пропонована стаття подає детальний розгляд питань, що виникають в ході пошуку міждисциплінарних зв’язків криміналістикою з кримінальним, кримінальним процесуальним, кримінально-виконавчим правом, теорією оперативно-розшукової діяльності, адміністративним деліктним правом, а так само з кримінологією і психологією злочинної діяльності.