La font de Llíria: Edició del primer milacre vicentí publicat (1822) - Joan Vicent Fuertes Zapata (Scripta: Revista Internacional de Literatura i Cultura Medieval i Moderna)
El present treball estudia el primer milacre vicentí de què es té constància que va ser imprés: La font de Llíria. Editat anònim a València, el 1822, per primera vegada, és una mostra del teatre popular i de carrer del segle XIX i, a més de ser reeditat en diferents ocasions, arribà a inspirar altres autors posteriors.