Ressenya a Estrela, J. E. (2013). Escriptors i literatura al Calendari llemosí (1874-1883).València, Institució Alfons el Magnànim. 2013, 224 pp. ISBN 978-8478-226306 - Albert perpinyà i Puig (Scripta: Revista Internacional de Literatura i Cultura Medieval i Moderna)
Review to Estrela, J. E. (2013). Escriptors i literatura al Calendari llemosí (1874-1883).València, Institució Alfons el Magnànim. 203, 224 pp. ISBN 978-8478-226306