Wikipedia w studiach wywiadowczych. Edukacja, nauka i popularyzacja wiedzy - Mateusz Kolaszyński; Julia Grabowska; Jakub Stelamach (Politeja)
WIKIPEDIA IN INTELLIGENCE STUDIES: EDUCATION, SCIENCE AND POPULARIZATION OF KNOWLEDGE