A migráció és a fogvatartási ráták alakulása az Európai Unióban - László Huszár; Mihály Somogyvári (Belügyi Szemle)
Az összehasonlító elemzést követően a szerzők a nemzetközi migráció és a bebörtönzési tendenciák közötti összefüggésre összpontosítanak.