Проф. др Жељко Мирјанић ПИСАЊЕ И ДОНОШЕЊЕ ЗАКОНА - Маринко Ђ. Учур (Годишњак Правног факултета у Бањалуци)
Проф. др Жељко Мирјанић написао је оригинално и вриједно дјело Писање и доношење закона, у издању Правног факултета, Универзитета у Бањој Луци, 2014. године. Рецензенти дјела су: Проф. др Радоје Брковић и проф. др Мијал Стојановић. Дјело има све ознаке универзитетског уџбеника и научног дјела (приручника): ЦИП – Каталогизација у публикацији Народне и универзитетске библиотеке Републике Српске, Бања Лука 340.134(075.8); Библиографију ИСБН 978 – 99938 – 50 – 62 – 5; COBISS РС – ИД 4707096. Лектор је Игор Симановић; Графичко уређење Драгана Пупац; Штампа: Графид Бања Лука (штампарију потписује Бранислав Иванковић) и Тираж: 700, са 274.стр. (23 цм).