АНТИКРИЗОВЕ УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВАМИ МАШИНОБУДУВАННЯ НА ЕТАПІ РАННЬОЇ ДІАГНОСТИКИ КРИЗИ - А. V. Cherep; A. I. Pavlenko (Фінансово-кредитна діяльність: проблеми теорії та практики)
У  статті розглянуто проблеми антикризового управління на етапі ранньої діагностики кризи, головні завдання та стратегічні напрями антикризового управління підприємством залежно від глибини кризи. Визначено поняття антикризового управління, підкреслено важливість ефективного антикризового менеджменту при управлінні у сучасних умовах. Розглянуто особливості прояву кризи та вплив чинників зовнішнього та внутрішнього середовища на розгортання кризи.