Дитячі та юнацькі духовні пісні й гімни менонітів Західної Європи: історія та сучасність - Svitlana Brezhnieva (Педагогічний дискурс)
У статті розглянуто історію розвитку дитячих та юнацьких духовних пісень і гімнів, аналіз текстів гімнів, які відображають появлення та поступове зростання великих духовних почуттів дитини, погляди авторів цих гімнів щодо задуму створення цих пісень, вплив кожного слова на свідомість дитини, яке збагачує її внутрішній світ.