ОСОБИСТІСНІ ЧИННИКИ ПСИХОЛОГІЧНОЇ ГОТОВНОСТІ ПРАЦІВНИКІВ ПІДРОЗДІЛІВ ПОЛІЦІЇ СПЕЦІАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ ДО ПРОФЕСІЙНО-СЛУЖБОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В ЕКСТРЕМАЛЬНИХ УМОВАХ - O. A. Yareshchenko; O. A. Morgunov (Law and Safety)
Проаналізовано поняття і зміст психологічної готовності особистості до професійно-службової діяльності в екстремальних умовах. Визначено підходи до розуміння сутності психологічної готовності. На матеріалі порівняльного емпіричного дослідження 34 працівників підрозділу спеціального призначення та 34 працівників підрозділу кадрового забезпечення поліції визначено коло особистісних рис та проявів, що лежать в основі високого рівня психологічної готовності до професійно-службової діяльності спецпризначенців.