ЩОДО ЗАГАЛЬНИХ ЗАСАД ОПОДАТКУВАННЯ В УКРАЇНІ - O.V. Tytova (Економіка та право)
Розглянуто загальні засади оподаткування в Україні з точки зору відповідності ним конкретних приписів діючого законодавства про оподаткування. Сформульовано пропозиції щодо приведення у відповідність окремих положень податкового законодавства до загальних принципів, які містить Податковий кодекс України, обґрунтовано окремі уточнення та доповнення принципів оподаткування.