بررسی وضعیت هیجانی، درک از خطر و دانش پرستاران درباره بیماری کووید-19 در شهر زنجان در سال 1400 - Saba kalantary; Mehdi Shabani; saideh noroozi (بهداشت در عرصه)
زمینه و اهداف: این مطالعه با هدف بررسی وضعیت هیجانی، درک از خطر و دانش پرستاران درباره بیماری کووید-19 در شهر زنجان انجام گرفت.