پیش‌بینی میزان COD پساب تصفیه‌خانه فاضلاب پالایشگاه با استفاده از هوش مصنوعی - Fatemeh Barzamini; Amin Bagheri; Reza Saeedi; Taha Hossein Hejazy; Shookoh sadat Khaloo (بهداشت در عرصه)
زمینه و اهداف: تصفیه‌خانه‌های فاضلاب سیستم‌هایی هستند که در صورت عملکرد صحیح می‌توانند به سلامت صنعت و محیط زیست کمک کنند. برای کاهش هزینه‌های نظارت و مدیریت سیستمهای تصفیه فاضلاب، می‌توان از شبیه‌سازهای ریاضی، آماری و انواع مدل‌ها استفاده نمود.