Основні етапи розвитку криміналістичної техніки в експертних установах МВС України - S. I. Perlin (Bulletin of Kharkiv National University of Internal Affairs)
Розглянуто поняття, класифікацію та систему криміналістичної техніки. Висвітлено поняття, структуру й основні завдання Експертної служби МВС України. Проаналізовано історію розвитку експертних підрозділів органів внутрішніх справ. Запропоновано авторську класифікацію етапів розвитку криміналістичної техніки в експертних установах МВС України.