A rend kedvéért (?) Újra a térfigyelő kamerákról - Árpád Budavári (Belügyi Szemle)
Az ajánlások listájának összeállítása mellett a szerző nemzetközi elemzéssel és magyarországi értékeléssel egyidejűleg áttekintést ad a nyilvános videokamerás megfigyelőrendszerek történetéről és jogi hátteréről.