Видалення пухлин крижів передніми доступами з використанням ендоскопічної асистенції - М. М. Leshko; E. І. Slyhnko (Клінічна хірургія)
Мета. Аналіз хірургічної техніки та результатів видалення пухлин крижів через передні доступи з використанням ендоскопічної асистенції.