Засоби імітаційного моделювання, як інструмент синтезу структури інженерно-авіаційної служби авіаційних частин та підрозділів - Леонтьєв О.Б.; Паращенко Т.В. (Системи озброєння і військова техніка)
Стаття присвячена проблемі підвищення ефективності інженерно-авіаційного забезпечення. У статті представлений огляд засобів імітаційного моделювання, які суттєво полегшують моделювання складних систем з метою підвищення ефективності їх функціонування, проведення експериментів та виведення результатів як у вигляді таблиць так і візуальних інтерпретацій. Аналізується перспективність застосування засобів імітаційного моделювання у задачах інженерно-авіаційного забезпечення. Робиться висновок про актуальність застосування засобів імітаційного моделювання як ефективного інструменту синтезу структури інженерно-авіаційної служби.