ДО ПИТАННЯ ПРАВОВІДНОСИН ІЗ ПЕНСІЙНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДЕРЖАВНИХ СЛУЖБОВЦІВ - Y.O. Moiseev; Y.P. Uralova (Економіка та право)
Стаття присвячена дослідженню правовідносин із пенсійного забезпечення державних службовців. Уточнено особливості елементів, які входять до складу правовідносин із пенсійного забезпечення державних службовців, а також запропоновано класифікацію юридичних фактів, які є підставами для призначення пенсій за вислугу років державним службовцям.