Ramazan Kayalar (1964-2017) - TK Editörler Kurulu (Türk Kütüphaneciliği)
4 Şubat 1964 yılında İstanbul'da doğdu. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Kütüphanecilik Bölümü’nden 1986 yılında mezun oldu.