Albert Camus, un perfil personal Albert Camus, a personal profile Albert Camus, un perfil personal - Octavi Fullat (Temps d'Educació)
En aquest treball se’ns ofereix un perfil d’Albert Camus (1913-1960), que el qui signa va descobrir en un viatge a París i sobre el qual va elaborar la seva tesi doctoral defensada a la Universitat de Barcelona el 1961. Es tracta d’una reflexió personal que repassa els anys de formació, tot situant la personalitat de Camus com un referent de primer ordre en el seu univers intel·lectual. ______________________________________________ Dans ce travail, le professeur Octavi Fullat (1928) offre un profil d’Albert Camus, auteur qu’il a découvert au cours d’un voyage à Paris et sur lequel il a élaboré sa thèse de doctorat soutenue à l’Université de Barcelone en 1961. Il s’agit d’une réflexion personnelle dans laquelle l’auteur repasse ses années de formation, tout en situant la personnalité de Camus comme une référence de premier ordre dans son univers intellectuel. In this work, Professor Octavi Fullat (1928) offers us a profile of Albert Camus, the author he discovered on a trip to Paris and on whom he wrote his doctoral thesis, which he defended in the University of Barcelona in 1961. It is a personal view in which the author reviews his early years, while placing the character of Camus as a primary reference in his intellectual universe. En este trabajo el profesor Octavi Fullat (1928) nos ofrece un perfil de Albert Camus, autor que descubrió en un viaje a París y sobre el cual elaboró su tesis doctoral defendida en la Universitat de Barcelona en el año 1961. Se trata de una reflexión personal en la que el autor repasa sus años de formación, situando la personalidad de Camus como un referente de primer orden en su universo intelectual.