Застосування кластерного аналізу для групування сортів Brassica oleracea var. italica за тесту на відмінність - О. Й. Дидів; В. В. Хареба; О. В. Хареба; Н. В. Лещук; Н. С. Орленко; О. Б. Орленко (Plant Varieties Studying and Protection)
Мета. Використати кластерний аналіз морфологічних ознак для спрощення ідентифікації сортів Brassica oleracea var. italica та сформувати групи схожих сортів для тесту на відмінність.