Ressenya a Vicent baydal, Els orígens de la revolta de la Unió al regne de València (1330-1348), València, PUV, 2013, pp. 420, ISBN: 978-84-370-9136-5 - Frederic Aparisi Romero (Scripta: Revista Internacional de Literatura i Cultura Medieval i Moderna)
Review to Vicent baydal, Els orígens de la revolta de la Unió al regne de València (1330-1348), València, PUV, 2013, pp. 420, ISBN: 978-84-370-9136-5