Látencia és felszínre kerülés kapcsolati erőszak esetén - Gábor Héra; Mónika Füstös; Zoltán Mészáros (Belügyi Szemle)
Cél: A tanulmány célja, hogy rámutasson a kapcsolati erőszakhoz köthető érintettség becslésének módszertani problémáira. Egyúttal információt kíván szolgáltatni arról, hogy kapcsolati erőszak esetén miért nem kerül sor feljelentésre.