Roman Darowski SJ, Szczepanowice nad Dunajcem. Dzieje wsi, parafii katolickiej i gminy kalwińskiej, Kraków 1993 - Wiesław Franciszek Murawiec (Folia Historica Cracoviensia)
Recenzja: oman Darowski SJ, Szczepanowice nad Dunajcem. Dzieje wsi, parafii katolickiej i gminy kalwińskiej, Kraków 1993