Světy ženské práce - Jan Mareš (Gender a Výzkum)
Book review of Bahenská, M., Heczková, L., Musilová, D. (eds.). 2014. O ženské práci. Dobové (sebe)reflexe a polemiky, Praha: Masarykův ústav AV ČR, v. v. i.