Kerítés bűncselekmény nyomozása - István Kovács (Belügyi Szemle)
A szerző áttekintést nyújt az emberkereskedelem területén folytatott nyomozással kapcsolatos gyakorlati tapasztalatokról, valamint az emberkereskedelemhez kapcsolódó egyéb tevékenységekről.