A szakértői elfogultság a büntetőügyekben - I. rész - Márton Lontai; Horolma Pamzsav; Dávid Petrétei (Belügyi Szemle)
Cél: A kétrészes tanulmány szerzői ismertetik a Science cikkét Itiel Dror munkásságáról, majd ebben az első részben részletesen elemzik a daktiloszkópiával kapcsolatos tanulmányait, összevetik más szakcikkekkel, részletesen bemutatják az ujjnyomszakértői munka legnagyobb tévedését, illetve ismertetik saját kísérletüket.