Ağırlıklı Jensen eşitsizliği yardımıyla ortalama eşitsizlikler - Gizem Kozan; Mehmet Zeki Sarıkaya (Düzce Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi)
Bu makalede amacımız, ağırlıklı Jensen eşitsizliği ile ilk olarak yeni bir integral eşitsizliği elde etmek ve bu eşitsizliğin uygulanması ile yeni ortalama eşitsizlikler elde edilecektir.