Göçmen Türklerde Karma Evlilik Modeli ABD (DMV Bölgesi) Örneği - Belgizar Ozbek (Aile Dergisi)
Teknoloji, sağlık, eğitim ve turizm merkezli olarak dünyadaki hareketliliğin artması sonucunda insanların seyahati artmış, tanışmalar, dostluklar ilerlemiş ve daha ötesi farklı dünyalardan insanların evliliği anlamına gelen karma evlilik modeli sosyal araştırmaların gündemine dahil olmuştur. Bu çalışma da karma evliliğin getirileri üzerine yapılmış, alanda boşluk dolduracağı öngörülen bir araştırmadır.