Om traktens mellan Höytiäinen och Pielisjärvi geologiska och topografiska byggnad samt några derstädes förekommande malmförande kvartsgångar - A. F. Tigerstedt (Fennia: International Journal of Geography)
The text can be accesed by using this LINK