Суб’єкти побудови безпекового середовища в інформаційній сфері: поняття, види - V. V. Steblovskyi (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право)
У статті розглянуто, що суб’єктами побудови безпекового середовища в інформаційній сфері України є система державних органів та організацій, посадових осіб, громадських організацій, громадян, завдання яких здійснювати заходи з забезпечення безпеки у інформаційній сфері. Продемонстровано, що суб’єкти побудови безпекового середовища в інформаційній сфері можна класифікувати в залежності від публічної влади можна вирізнити: державні органи і органи місцевого самоврядування; суб’єкти громадянського суспільства.