Diferències dialectals del català a partir de les oraciones interrogatives absolutes amb "que". (Estudios de Fonética Experimental)
Aquest estudi centra l’atenció en l’anàlisi dels paràmetres prosòdics (entonació, durada i intensitat) que caracteritzen les oracions interrogatives absolutes encapçalades per  la conjunció «que». El corpus emprat ha estat el constituït per oracions completes de tres accents tonals obtingut en quatre punts d’enquesta (Barcelona, Tarragona, Lleida i Tortosa) a partir de mostres recollides a parlants femenines representatives del lloc en qüestió. Els resultats mostren clarament com l’anàlisi de l’F0 caracteritza la parla de cadascun dels quatre indrets estudiats sense confusió.