Yrkeslärarutbildares konceptualisering och gestaltning av yrkesdidak-tik i yrkeslärarutbildningen - Martina Wyszynska Johansson; Marie Påsse (Scandinavian Journal of Vocations in Development)
Artikeln adresserar en kunskapslucka om hur yrkesdidaktisk kunskap skapas när svenska yrkeslärarutbildare forskar om den egna praktiken genom arbetsintegrerat lärande samt hur de konceptualiserar yrkesdidaktik som teori och praktik. Den bidrar till att stärka yrkeslärarutbildningens vetenskapliga grund genom att stärka yrkeslärarutbildares gemensamma professionskunskap.