ЗАГАЛЬНІ ФАКТОРИ ЕТНОРЕЛІГІЙНОГО ТЕРОРИЗМУ - O. O. Stepanchenko (Law and Safety)
Розглянуто загальні фактори етнорелігійного тероризму. Акцентовано увагу на їх соціальній обумовленості та взаємозв’язку. Підсумовано значущість досліджуваних факторів у поясненні феноменологічно складної природи етнорелігійного тероризму та несприятливих тенденціях його відтворення.