Модульний принцип організації позааудиторної навчальної діяльності студентів - Віктор Берека (Педагогічний дискурс)
Розглянуто проблему модульного принципу організації позааудиторної навчальної діяльності студентів з точки зору забезпечення покращення ефективності навчального процесу у вищому навчальному закладі. Обґрунтовано доцільність застосування модульного принципу у процесі самостійної навчальної діяльності