تقرير عن المؤتمر السنوي الدولي الثالث العربية للناطقين بغيرها الحاضر والمستقبل - Huda Rashid (İdrak Dini Araştırmalar Dergisi)
Bu çalışma, 10-11 Ağustos 2021 tarihinde Giresun İslami İlimler Vakfı ve New Illions Üniversitesi ortaklığıyla Ümraniye Belediyesi Cemil Meriç Kültür Merkezinde gerçekleştirilen “Uluslararası Ana Dili Arapça Olmayanlar İçin Günümüzde ve Gelecekte Arapça Sempozyumu III” başlıklı sempozyumun değerlendirmesidir. Bahsi geçen sempozyum Arapça eğitimine dair yapılan daha önce yapılan iki sempozyumun devamı niteliğindedir.