A kényszergyógykezelés végrehajtása - Zsuzsa Gyöngyvér Kovács (Belügyi Szemle)
A szerző áttekintést nyújt a magyarországi igazságügyi elmegyógyintézetekben történő kezelés gyakorlati és morális dilemmáiról.