Проблемні питання концентрації у формі отримання в користування єдиного майнового комплексу без передачі прав інтелектуальної власності - O. M. Yefimov; N. O. Bilousova; N. I. Brozhko (Аналітично-порівняльне правознавство)
У статті розглядаються проблемні питання концентрації у формі передачі/отримання в користування єдиного майнового комплексу, у структурі якого є права інтелектуальної власності. Її актуальність зумовлена приведенням національного законодавства у відповідність до законодавства Європейського Союзу. На цьому шляху ми зіштовхуємось із заходами контролю Антимонопольного комітету України щодо укладення правочинів, предметом яких є передача в користування єдиних майнових комплексів.